ScenVi erbjuder möjligheten att boka musikprogram, konserter och föreställningar, workshops och föreläsningar, kick-offs och kompetenshöjande utbildningar till er arrangörsförening, er spelplats, ert företag, er kommun, er skola, er kyrka, er fritidsgård, ert museum eller till er privata fest.

Vi kan skräddarsy program, tillställningar eller event enligt önskemål, eller anpassa ett befintligt program till ett givet koncept.
Vi tar även emot manusbeställningar och gör manusbearbetningar för scen och film. Ta gärna del av följande filmklipp som ett exempel på vad vi gör.

Välkommen att kontakta Mother Earth Artists för beställningar, uppdrag eller för mer information. Klicka bara på "kontakta oss" längst till höger. BEATLES 4EVER
– en musiksaga om världens främsta popgrupp som kom för att stanna!
Beatles är nog den musikgrupp som lämnat störst avtryck, och deras musik upptäcks ständigt av nya generationer. Men Beatles handlar inte bara om musik, och att få höra deras saga är även det en upplevelse!

Armand Gutheim och Hans Müller har under sina mer än 30 år långa yrkesliv hyst en stor beundran för Beatles. De framför här inte mindre än ett 40-tal av Beatles fantastiska låtar på ett mycket personligt sätt, och berättar Beatles spännande historia med en rad anekdoter och ”hemligt internt skvaller".

r är ett utdrag från ett framträdande på Pygméteatern i Stockholm den 8 November 2016. Njut av flera av Beatles mest älskade klassiker men också några av deras mindre spelade pärlor!

A SPLENDID TIME IS GUARANTEED FOR ALL!


© 2016 Mother Earth Artists
THE HUMAN FOOTPRINT - live
Ett musikalisk epos i 21 delar av Armand Gutheim framfört live på Culturen i Västerås i september 2014 med Armand Gutheim (sång, syntar, slagverk, ljud), Hans Müller (cello, gitarr, slagverk, ljud) och Charlotte Assarsson (sång, slagverk, ljud). Skådespelare (i bakgrundsfilmerna): Charlotte Assarsson, Armand Gutheim, Lennart Harrysson, Hans Müller och Sven-Olov Persson. Kamera och ljud: Tomas Nygren. Koncept, musik, bakgrundsfilmer och klipp: Armand Gutheim. Producerad av Armand Gutheim och Tomas Nygren.
© 2014 Mother Earth Artists 

SVERIGES NATIONALDAG
på Rålambshovsparkens amfiteater i Stockholm. Sångerskan Sabina Gutheim, sångaren och pianisten Armand Gutheim, gitarristen Björn Cederqvist, bassisten Per-Åke Olsson och trumslagaren Tommi Siikasaari framför här ett musikprogram på beställning av staden.
© 2013 Mother Earth Artists
 KLUBBPROGRAM
med sångaren och pianisten Armand Gutheim, sångerskan Sabina Gutheim, saxofinisten Yvan Auzely, basisten Hans Müller och slagverkaren Peter Lagergren.  Detta är en inspelning från Hjorthagens Medborgarhus i Stockholm i vilken framförs "Is Your Love in Vain" av Bob Dylan och "Lady Madonna" (av Lennon/McCartney.
© 2012 Mother Earth Artists

BRÖLLOPSPROGRAM
med sångerskan Sabina Gutheim och pianisten Armand Gutheim i en inspelning från Kungsholmens kyrka i Stockholm i vilken framförs "Morgon på Kungsholmen" och "För att du finns". Det här är ett program som passar olika kyrkliga sammanhang och högtider.
© 2012 Mother Earth Artists

CAFÉ PAPILLON - kabaré
med artisterna Charlotte Assarsson och Armand Gutheim med pianisten Jacob Piamorex Moscowicz. En kabaré med humor, musik, sång, teater och dans. Några medelålders personer finner sin tillflykt på ”Café Papillon”, där de möts av en slump. Tillsammans får de mod att göra upp med sina förstelnade liv och gå en ny framtid till mötes. Här framförs många kända sånger som "9 to 5", "Tango Jalousie", "My Way", "You Rise Me Up" m.fl.
© 2012 Mother Earth Artists

KOLLEGER EMELLAN
med sångarna Emma Tranströmer och Armand Gutheim samt pianisten Jan-Erik Sandvik och forskaren Philip Runsten. Vad händer på jobbet egentligen? Hur kan man själv bidra till ett positivt och framgångsrikt arbetsresultat? Ett kompetenshöjande program som blandar underhållning med forskning och workshops kring hur vi själva är medskapare till vår arbetsmiljö.
© 2011 Mother Earth Artists

MUSIKALEXPRESSEN
med sångaren Armand Gutheim, violinisten Rimma Gotskosik och pianisten Jan-Erik Sandvik. Ett blandprogram med flera av musikalvärldens stora nummer, här i en inspelning från Västerås där med bl.a. "Guldet blev till sand" ur "Kristina från Duvemåla" och "Om jag hade pengar" ur "Spelman på taket.
© 2010 Mother Earth Artists