MusikutgivningTHE HUMAN FOOTPRINT


The Human Footprint är ett 21-spårs fullängdsalbum med Armand Gutheim och The Feel Harmonic Rockestra, producerad av Mother Earth Artists och utgiven av The Sublunar Society 2015.

Albumet är tillgängligt för nedladdning och streaming på den här sidan och på alla större digitala musiktjänster. Du kan också köpa albumet som CD här eller på Bandcamp.      

Musiker: Armand Gutheim, Hans Müller, Yvan Auzely, Charlotte Assarsson, Sabina Gutheim, Sven-Olov Persson, Eva Maria Hux, Santiago Jimenez Borges och Peder Bjoerk. Producerat av Armand Gutheim.

The Human Footprint är ett konceptalbum i form av ett musikaliskt epos med ett miljötema som illustrerar de olika sätt människan lämnar ett avtryck på vår planet. Medvetenheten har kanske ökat, men problemen hotar också att bli akuta. På den ena sidan har vi mänsklighetens eviga kamp för ständig utveckling, och på den andra sidan har vi en önskan att på något sätt återvända till våra rötter...
The Human Footprint vill väcka tankar och känslor om allt detta på ett sätt som bara musik kan.I MUSIKARKIVEN
I Mother Earth Artists' musikarkiv finns ett antal tidigare utgivningar som bolaget gjort mellan 1992 och 2011 på etiketten Mother Earth Records, och som vi gärna vill dela med oss som ett litet ögonblicksminne…