På scenMother Earth Artists erbjuder möjligheten att beställa scenproduktioner, konserter och andra musikprogram, samt workshops, föreläsningar, kick-offs och kompetensutvecklingsutbildningar till spelplatser, företag, kommuner, skolor, museer, rekreationscenter eller privata tillställningar, bara för att nämna några exempel.

Vi anpassar program, happenings och event enligt önskemål, eller anpassar en av våra befintliga produktioner till ett visst sammanhang. Vi mottar också manusbeställningar, förfrågningar om manusiscensättningar, regiuppdrag m.m.

Välkommen att kontakta oss på info@motherearthartists.com. Ta gärna del av följande videoklipp som exempel.BEATLES 4EVER
- En musiksaga om världens främsta popgrupp som kom för att stanna!
Beatles är förmodligen det band som har lämnat det största musikaliska avtryck i världen, och deras musik upptäcks ständigt av nya generationer. Men Beatles handlar inte bara om musik, och att ta del av deras historia är också en upplevelse.
Artisten Armand Gutheim har under hela sin karriär hyst en stor beundran för Beatles. Tillsammans med en eller flera musiker, och föreningen The Beatles Information Center, framför han inte mindre än 40 av Beatles fantastiska låtar på ett mycket personlig sätt. Han delar också med sig av Beatles spännande historia med en serie anekdoter och en hel del "hemlig intern skvaller" tillsammans med frågesport och priser som erbjuds en alltid lika entusiastisk publik.
Här följer ett utdrag från ett framträdande på Pygméteatern i Stockholm den 8 november 2016 tillsammans med Hans Müller på bas och ordförande Artillio Bergholtz från The Beatles Information Center.
Mycket nöje!

A SPLENDID TIME IS GUARANTEED FOR ALL!

© 2016 Mother Earth Artists, Stockholm, Sverige

THE HUMAN FOOTPRINT – live
- ett musikaliskt epos i 21 delar, komponerat av Armand Gutheim, här i en inspelning från ett live-uppträdande på Culturen i Västerås, september 2014. Musiken framförs av Armand Gutheim (sång, synthesizer, slagverk, ljudeffekter) tillsammans med Hans Müller (cello, gitarr, perkussion, ljudeffekter) och Charlotte Assarsson (sång, slagverk, ljudeffekter).

© 2014 Mother Earth Artists, Stockholm, Sverige

SVERIGES NATIONALDAG
firad i Rålambshovsparken i Stockholm. I en inspelning från parkens amfiteater framträder sångerskan Sabina Gutheim, sångaren och pianisten Armand Gutheim, gitarristen Björn Cederqvist, bassisten Per-Åke Olsson och trumslagaren Tommi Siikasaari i ett musikprogram på begäran av Stockholms stad.

© 2013 Mother Earth Artists, Stockholm, Sweden

KLUBBMUSIK
med sångaren och pianisten Armand Gutheim, sångerskan Sabina Gutheim, saxofonisten Yvan Auzely, basisten Hans Müller och slagverkaren Peter Lagergren i en inspelning från Hjorthagens Medborgarhus i Stockholm, där de framför "Is Your Love in Vain?" av Bob Dylan och "Lady Madonna" av Lennon / McCartney.

© 2012 Mother Earth Artists, Stockholm, Sweden

BRÖLLOPSMUSIK
med sångerskan Sabina Gutheim och pianisten Armand Gutheim i en inspelning från Kungsholmens kyrka i Stockholm. De framför här "Morgon på Kungsholmen" och "Eftersom du finns" i ett musikprogram för olika kyrkliga sammanhang och firanden - här vid ett bröllop.

© 2012 Mother Earth Artists, Stockholm, Sweden

KOLLEGER EMELLAN
med sångarna och skådespelarna Emma Tranströmer och Armand Gutheim tillsammans med pianisten Jan-Erik Sandvik och forskaren Philip Runsten. Detta program ställer frågan om vad som faktiskt händer på jobbet. Hur kan vi bidra till en positiv atmosfär och ett framgångsrikt arbetsresultat? Detta är ett kompetensutvecklingsprogram som blandar underhållning med forskning i en workshop om hur vi alla är medskapare till vår arbetsmiljö.

© 2011 Mother Earth Artists, Stockholm, Sweden

MUSIKALEXPRESSEN
med sångaren Armand Gutheim tillsammans med violinisten Rimma Gotskosik och pianisten Jan-Erik Sandvik i ett blandprogram med flera av världens stora musikalnummer. Här i en inspelning från Västerås, med bland andra "Guldet blev till Sand" från "Kristina från Duvemåla" och "Om jag hade pengar" ur "Spelman på taket".

© 2010 Mother Earth Artists, Stockholm, Sweden