Ny singel och video: The Lost Memorial of the 1900s... Part 5Mother Earth Artists presenterar den femte 2-spårssingeln "The Lost Memorial of the 1900s... Part 5" som består av: "Human Rights!" [1968] / "Turn the Tap Off" [1973] med Armand Gutheim & The Feel Harmonic Rockestra. Den föregår releasen av det kommande fullängdsalbumet "The Lost Memorial of the 1900s..." den 15 December 2018. 

Följ med på denna musikaliska resa genom tid och historia med alla sina påminnelser och milstolpar som fortfarande är relevanta för oss alla idag.  

Singeln tar oss tillbaka till 1968, en av de mest laddade åren under 1900-talet med alla konflikter kring civilrättsrörelsen i USA, apartheid i Sydafrika, studentupproret i Paris, det pågående Vietnamkriget och Pragvåren, och till 1973 då ännu en väpnad konflikt i Mellanöstern ledde till "oljekrisen" i väst, vilken också blev en ögonöppnare för vårt beroende av fossila bränslen. 

Singeln är tillgänglig här och på alla större digitala musiktjänster.

Mother Earth Artists presenterar också den nya musikvideon "Human Rights!" [1968] som följer med den nya singeln "The Lost Memorial of the 1900s... Part 5".

Medverkande i videon är Armand Gutheim, Charlotte Assarsson, Yvan Auzely, Simon Mårtensson och Peter Lagergren. Mycket nöje!...
Publicerad 18 november 2018.


Varmt välkommen att besöka www.armandgutheim.com och skicka oss gärna ett mejl till info@motherearthartists.com om du vill. Sprid gärna den här videon i ditt eget nätverk och glöm inte att klicka på varje gilla- och följknapp som du möter om du gillar det här.  
Hjärtligt tack! 

© ℗ 2018 Mother Earth Artists, Sweden.