Promotion video Nytt Album: The Lost Memorial of the 1900s...Här kommer en Promotion video från Mother Earth Artists inför releasen den 15 december 2018 av det nya fullängdsalbumet “The Lost Memorial of the 1900s…” med Armand Gutheim & The Feel Harmonic Rockestra.

Det nya 13-spårs albumet kommer att vara tillgänglig för streaming och nedladdning på alla större musiktjänster från detta datum, liksom den nya musikvideon. Och varför inte köpa albumet som fysisk CD lagom till jul? Den beställs enkelt på www.motherearthartists.com. Mycket nöje!...

Följ med oss på denna musikaliska resa genom tid och historia med alla dess milstolpar och påminnelser som fortfarande är relevanta för oss alla idag. Låt oss tillsammans återupptäcka ”The Lost Memorial of the 1900's ...”

Varmt välkommen att skicka oss ett mejl till info@motherearthartists.com om ni vill. Sprid gärna den här videon i ert eget nätverk och glöm inte att klicka på varje gilla- och följknapp som ni möter om ni gillar det här. Hjärtligt tack!

Publicerad 8 december 2018.

©2018 Mother Earth Artists, Stockholm, Sweden.