Ny Musikvideo: Follow that Flying Dove!!!1989 var utan tvekan ett unikt och annorlunda år genom hela 1900-talet, och ännu en viktig milsten som har relevans för oss idag. Det är antagligen första och enda gången i världshistorien som en sådan politisk omvälvning, som ägde rum då med Berlinmurens fall, inte var ett resultat av någon form av väpnad konflikt.

Mother Earth Artists presenterar den nya musikvideon med musik från 13-spårs fullängdsalbumet "The Lost Memorial of the 1900s…" med Armand Gutheim & The Feel Harmonic Rockestra släppt 15 December 2018. Videon är skapad till 30-årsminnet av denna extraordinära händelse som ägde rum 9 November, och är baserad på en riktigt "allsångslåt" av Armand Gutheim och återspeglar andan av total förändring vid tidpunkten i fullständig fred och samförstånd.

Medverkande i videon: Edward von Past, Armand Gutheim, Simon Mårtensson, Charlotte Assarsson, Yvan Auzely, Barbro Hedström, Tommy Widerberg och Kristin Kåge.
Regi: Armand Gutheim.
Fotografi: Charlotte Assarsson, Armand Gutheim och Edward von Past.
Manus och redigering: Armand Gutheim.
Filmad på Flick Studio, Råsunda, Solna i Stockholm, Sverige.
Tack till Flick Agency i Stockholm och archive.org.
Publicerad 9 november 2019.


Albumet finns tillgängligt för strömning och nedladdning på alla större digitala musikplattformar. Det kan också beställas som fysisk CD på www.motherearthartists.com.
Musik, text & koncept: Armand Gutheim. Musiker: Armand Gutheim, Hans Müller, Simon Mårtensson, Yvan Auzely, Charlotte Assarsson, Sabina Gutheim, Sven-Olov Persson, Niklas Rundquist, Peter Lagergren och Nynäshamns Kammarkör under ledning av Karl Nicklas Gustavsson.

©℗ 2019 Mother Earth Artists, Stockholm, Sweden

Du är varmt välkommen att skicka oss ett meddelande till info@motherearthartists.com. Sprid gärna videon i ditt eget nätverk, och glöm inte att klicka på alla gilla- och följaknappar du möter om du tycker om videon och albumet. Hjärtligt tack och mycket nöje!...