Ny Musikvideo: Sucked into the Big Black Hole!!!Mother Earth Artists presenterar den nya musikvideoen med musik från fullängdsalbumet "The Lost Memorial of the 1900s ..." med Armand Gutheim & The Feel Harmonic Rockestra som släpptes den 15 december 2018. Denna video gjordes för att fira 90-årsminnet av den första börskraschen som drabbade hela världen.

Videon tar oss tillbaka till 1929, som var året för den fatala krasch som drabbade aktiemarknaden vid Wall Street i New York, och konsekvenserna för världen var enorma under flera år framöver och ledde på sätt och vis även till 2:a världskrigets utbrott. Detta instrumentella spår, med en illavarslande och ödesmättad ton, avkräver en fråga från oss alla idag, och det är om vi alla verkligen har lärt oss läxan från denna händelse?

Medverkande i videon: Armand Gutheim, Charlotte Assarsson och Hans Müller. Regisserad av Charlotte Assarsson och Armand Gutheim. Fotografi: Charlotte Assarsson och Armand Gutheim. Manus och redigering: Armand Gutheim. Filmad på Kungsholmen, Gamla Stan och Sätra i Stockholm.
Tack till Tolkien Sällskapet Forodrim i Stockholm och archive.org.
Publicerad 24 oktober 2019.

Albumet är tillgängligt för strömning och nedladdning på alla större digitala musikplattformar. Det kan också beställas som fysisk CD på www.motherearthartists.com.

Musik, text & koncept: Armand Gutheim. Musiker: Armand Gutheim, Hans Müller, Simon Mårtensson, Yvan Auzely, Charlotte Assarsson, Sabina Gutheim, Sven-Olov Persson, Niklas Rundquist, Peter Lagergren och Nynäshamn Kammarkör under ledning av Karl Nicklas Gustavsson.

© ℗ 2019 Mother Earth Artister, Stockholm, Sverige

Varmt välkommen att skicka oss ett e-postmeddelande till info@motherearthartists.com. Sprid gärna videon i ditt eget nätverk och glöm inte att klicka på alla gilla- och följknappar du stöter på om du gillar både videon och albumet. Hjärtligt tack, och njut!...