Ny singel och video: The Lost Memorial of the 1900s... Part 2


Mother Earth Artists presenterar den andra 2-spårssingeln "The Lost Memorial of the 1900s... Part 2" som består av: "Sucked into the Big Black Hole" [1929] / "La Petite Mort" [1933] med Armand Gutheim & The Feel Harmonic Rockestra. Den föregår releasen av det kommande fullängdsalbumet "The Lost Memorial of the 1900s..." den 15 December 2018.

Följ med på denna musikaliska resa genom tid och historia med alla sina påminnelser och milstolpar som fortfarande är relevanta för oss alla idag.  

Singeln tar oss tillbaka till 1929 och den ödesdigra börskraschen i New York som drabbade världsutvecklingen för många år framåt, och till 1933 då nazisterna tog över i Tyskland med sin största önskan om total hämnd.

Singeln är tillgänglig här och på alla större digitala musiktjänster.

Mother Earth Artists presenterar också den nya musikvideon "Sucked into the Big Black Hole" [1929] som följer med den nya singeln "The Lost Memorial of the 1900s... Part 2".

Medverkande i videon är Armand Gutheim och Charlotte Assarsson. Mycket nöje!...
Publicerad 6 oktober 2018.Varmt välkommen att besöka www.armandgutheim.com och skicka oss gärna ett mejl till info@motherearthartists.com om du vill. Sprid gärna den här videon i ditt eget nätverk och glöm inte att klicka på varje gilla- och följknapp som du möter om du gillar det här. Hjärtligt tack! 

© ℗ 2018 Mother Earth Artists, Sweden. 

Med anledning av omslaget till singeln, som endast är en konstnärlig kommentar av symbolisk natur i relation till singelns ämne, vill Mother Earth Artists klargöra att vi är emot alla former av tobak, alkohol och droger och tar avstånd från allt intag och all spridning av dessa.