Promotion video: The Lost Memorial of the 1900s... Part 2


Här kommer Promotion Video 2 från Mother Earth Artists innan releasen den 6 oktober 2018 av den nya singeln och videon “The Lost Memorial of the 1900s… Part 2”: “Sucked into the Big Black Hole” [1929] / “La Petite Mort” [1933] med Armand Gutheim & The Feel Harmonic Rockestra.

Den nya singeln kommer att vara tillgänglig för streaming och nedladdning på alla större digitala musiktjänster från det här datumet, liksom den nya videon.

Följ med oss på denna musikaliska resa genom tiden och historien med alla dess milstolpar och påminnelser som fortfarande är relevanta för oss alla idag. Låt oss tillsammans återupptäcka ”The Lost Memorial of the 1900's ...”. Mycket nöje!...

Varmt välkommen att besöka www.armandgutheim.com och skicka oss gärna ett mail till info@motherearthartists.com om du vill. Sprid gärna den här videon i ditt eget nätverk och glöm inte att klicka på varje gilla- och följknapp som du möter om du gillar det här. Hjärtligt tack!
Publicerad 1 oktober 2018. 

©2018 Mother Earth Artists, Stockholm, Sweden. 

Med anledning av omslaget till singeln, som endast är en konstnärlig kommentar av symbolisk natur i relation till singelns ämne, vill Mother Earth Artists klargöra att vi är emot alla former av tobak, alkohol och droger och tar avstånd från allt intag och all spridning av dessa.