Ny singel och video: The Lost Memorial of the 1900s... Part 3
Mother Earth Artists presenterar den tredje 2-spårssingeln "The Lost Memorial of the 1900s... Part 3" som består av: "The Hollow Coast" [1939] / "Apocalypse" [1945] med Armand Gutheim & The Feel Harmonic Rockestra. Den föregår releasen av det kommande fullängdsalbumet "The Lost Memorial of the 1900s..." den 15 December 2018. 

Följ med på denna musikaliska resa genom tid och historia med alla sina påminnelser och milstolpar som fortfarande är relevanta för oss alla idag. 

Singeln tar oss tillbaka till 1939, när mänsklighetens dittills största katastrof väntade utanför porten i och med andra världskriget, och till 1945 när den första och enda gången kärnvapen användes i krig, vilket innebar slutet på andra världskriget men också starten på det kalla kriget. 

Singeln är tillgänglig här och på alla större digitala musiktjänster.


Mother Earth Artists presenterar också den nya musikvideon "Apocalypse" [1945] som följer med den nya singeln "The Lost Memorial of the 1900s... Part 3". 
Medverkande i videon är Armand Gutheim, Charlotte Assarsson, Yvan Auzely and Simon Mårtensson. Mycket nöje!...
Publicerad 20 oktober 2018.


Varmt välkommen att besöka www.armandgutheim.com och skicka oss gärna ett mejl till info@motherearthartists.com om du vill. Sprid gärna den här videon i ditt eget nätverk och glöm inte att klicka på varje gilla- och följknapp som du möter om du gillar det här.
Hjärtligt tack! 

© ℗ 2018 Mother Earth Artists, Sweden.